Дата заходу: 9.12
Початок майстер класу: 11:00
Тривалість: 3 години +
Локація: вул. Середньофонтанська, 7
Меню:
- Smoke Ті-боун ягняти;
- Сибас з гарніром по-селянські;
- Солодкі сендвічі з арахісом, ягодою та бананом;
- Винна дегустація від наших партнерів Wine Story.
Шеф-кухарі:
Справжні професіонали своєї справи з великим досвідом роботи з грилями та в ресторанній сфері.
Олексій Троян
-
Бренд-шеф Weber в Україні;
-
Досвід роботи в кулінарній сфері - 6 років;
-
Олексій працював у мережі ресторанів Миколи Тищенка (пропрацював близько 4 років): Велюр, Сейф, Три вилки, Coin, Olmeca;
-
Має досвід роботи на хосперах, мангалах, та великий досвід роботи з грилями.
Роман Сардарян
-
Великий досвід роботи в кулінарній сфері;
-
Шеф-кухар, шоумен та телерадіоведучий у місті Одеса;
-
Людина створює свято і позитивні емоції в кожному серці. Роман здатний створити атмосферу та закохати у процес готування будь-кого.
Винна дегустація
Олексій Обухов — шеф-сомельє магазину "WineStory", член асоціації сомельє України.
WEBER BBQ КУРСИ
Прокачай свої кулінарні можливості разом із професійними шеф-кухарями!
Формат заходу пропонує вам відвідати груповий майстер клас, на якому ви зможете освоїти різні техніки грилювання, отримати відповіді на всі запитання, та провести час в атмосфері BBQ спеціалістів.
ЩО ТАКЕ курси Weber?
1. Різні техніки грилювання:
- смаження, запікання, копчення, випічка, зимовий грилінг, все це ви навчитеся застосовувати це на практиці
2. Нюанси кулінарного мистецтва в деталях: ви пізнаєте всі тонкощі і особливості приготування різних страв
3. Спілкування з однодумцями, безцінний обмін досвідом
Винна дегустація, спільна вечеря за великим столом і приємна атмосфера...
4. Різні формати майстер-класів: BBQ курси в класичному форматі, індивідуальні та корпоративня заходи.
ЩО входить у вартість?
1. Практика
Досвід з приготування страв на різних типах грилів:
- Вугільний гриль Master-Touch;
- Газовий гриль Genesis, Traveler;
- Електричний гриль Pulse, Q.
2. Винна дегустація від наших партнерів Wine Story.
3. Консультації
Мінімум теорії, а це означає – практика і ще раз практика. Все це в невимушеній атмосфері та під керівництвом досвідчених шефів. Ви можете поставити запитання в реальному часі і отримати консультацію. Ми ділимося з вами секретами та лайфхаками приготування BBQ-страв.
4. Бонуси
Після навчання ви отримаєте сертифікат про закінчення курсу, яскравий фотозвіт та брендовий фартук WEBER. А також, безсумнівне відчуття ситості і багато корисної та унікальної інформації.
5. Наша команда ГРИЛЬ МАЙСТРІВ
Наші шеф-кухарі – справжні професіонали своєї справи. Вони мають великий досвід роботи в ресторанній сфері та експертність в області гриль-культури.
Дізнатись більше та отримати відповіді на всі ваші запитання можна за номером: