Ця суміш спецій поєднує солодкий смак з димкованими нотками гікорі, створюючи неповторний аромат для вашого барбекю.
Використання: Використовуйте для присипки свинини, курки або риби перед готуванням на грилі або в духовці.
Рецепт: Приготуйте гікорі - медову свинину: натріть Sweet & Smoky Hickory Rub сумішшю свинину, додайте мед та соус, запекти у духовці до готовності.
Суміш спецій з інтенсивним смаком, яке поєднує в собі сильну димну нотку та солодкість, типову для американського барбекю. Ідеально підходить для будь-якого виду м'яса, приготованого на барбекю.
Натхненні найкращими майстрами Texas Joints і Carolina Whole Hog , суміші Holy Smoke змішуються вручну невеликими порціями для забезпечення максимальної свіжості . Ці шведи багато і наполегливо працювали, і сьогодні їхній ресторан у Швеції є маленькою європейською перлиною. Справжнє місце для приготування барбекю в стилі американського барбекю , схоже на небагато інших, які можна знайти в Європі. Кожен інгредієнт ретельно відібрано, щоб зробити ці натирання та ваше барбекю справді неймовірними.
Це не просто питання смаку, але завдяки дуже високій якості використовуваних інгредієнтів і їх суміші ці натирання зроблять ваше м’ясо більш ніжним і соковитим.
Інгредієнти: натуральна морська сіль, коричневий цукор, паприка, цибуля, часник, кайенський перець, перець анчо, перець чипотле, чорний перець, кмин, сіль гікорі, порошок меду .
Без глютену
Вироблено на сертифікованому заводі IFS
Не містить алергенів
175гр