Дата заходу: 23.11
Початок майстер класу: 11:00
Тривалість: 3 години +
Локація: вул. Середньофонтанська, 7
Меню:
- Щупальця восьминога з запеченою фаршированою картоплею;
- Шашлик із сиру халумі в коппі;
- Бургер бріош із котлетою з креветок;
- Винна дегустація від наших партнерів Wine Story.
Шеф-кухарі:
Роман Сардарян
- Досвід проведення WEBER BBQ курсів - 2 роки;
- Досвід роботи в кулінарній сфері понад 10 років;
- Шеф-кухар, шоумен та телерадіоведучий у місті Одеса;
- Роман здатний створити атмосферу та закохати у процес готування будь-кого.
Олексій Шевчук
- Великий досвід роботи в кулінарній сфері;
- Засновник, шеф кухар та власник першої неаполітанської піцерії міста Одеси "Portico Pizzeria".
Винна дегустація
Олексій Обухов — шеф-сомельє магазину "WineStory", член асоціації сомельє України.
Змінились плани, хочете скасувати бронювання квитка?
Ви можете попередити про відсутність на майстер-класі за 2 дні до заходу. В такому випадку вашу бронь буде перенесено на наступний майстер-клас. Якщо ви попереджаєте менше ніж за 2 дні до заходу, 50% вашої броні (50% від вартості квитка), буде перенесено на наступний майстер-клас.
WEBER BBQ КУРСИ
Прокачай свої кулінарні можливості разом із професійними шеф-кухарями!
Формат заходу пропонує вам відвідати груповий майстер клас, на якому ви зможете освоїти різні техніки грилювання, отримати відповіді на всі запитання, та провести час в атмосфері BBQ спеціалістів.
ЩО ТАКЕ курси Weber?
1. Різні техніки грилювання:
- смаження, запікання, копчення, випічка, зимовий грилінг, все це ви навчитеся застосовувати це на практиці
2. Нюанси кулінарного мистецтва в деталях: ви пізнаєте всі тонкощі і особливості приготування різних страв
3. Спілкування з однодумцями, безцінний обмін досвідом
Винна дегустація, спільна вечеря за великим столом і приємна атмосфера...
4. Різні формати майстер-класів: BBQ курси в класичному форматі, індивідуальні та корпоративня заходи.
ЩО входить у вартість?
1. Практика
Досвід з приготування страв на різних типах грилів:
- Вугільний гриль Master-Touch;
- Газовий гриль Genesis, Traveler;
- Електричний гриль Pulse, Q.
2. Винна дегустація від наших партнерів Wine Story.
3. Консультації
Мінімум теорії, а це означає – практика і ще раз практика. Все це в невимушеній атмосфері та під керівництвом досвідчених шефів. Ви можете поставити запитання в реальному часі і отримати консультацію. Ми ділимося з вами секретами та лайфхаками приготування BBQ-страв.
4. Бонуси
Після навчання ви отримаєте сертифікат про закінчення курсу, яскравий фотозвіт та брендовий фартук WEBER. А також, безсумнівне відчуття ситості і багато корисної та унікальної інформації.
5. Наша команда ГРИЛЬ МАЙСТРІВ
Наші шеф-кухарі – справжні професіонали своєї справи. Вони мають великий досвід роботи в ресторанній сфері та експертність в області гриль-культури.
Дізнатись більше та отримати відповіді на всі ваші запитання можна за номером: