Ця суміш спецій і трав надає вашим стравам смак та аромат автентичного південноамериканського чимічуррі.
Використання: Використовуйте для маринування стейків, курки або риби перед приготуванням на грилі або в духовці.
Рецепт: Приготуйте чимічуррі стейк: посипте South America Chimichurri Rub суміш на стейк, додайте оливкову олію та розмарин, готуйте на грилі до бажаної ступені прожарки.
Ідеальна основа для вашого чімічуррі, просто додайте трохи оливкової олії першого віджиму, оцет і вичавлений лимон, щоб отримати фантастичний соус всього за кілька хвилин, щоб приправити ваше м’ясо на грилі. Або використовуйте його, щоб приправити м’ясо з фантастичним відтінком часнику та трав.
Натхненні найкращими майстрами Texas Joints і Carolina Whole Hog , креми Holy Smoke змішуються вручну невеликими порціями для забезпечення максимальної свіжості . Ці шведи багато і наполегливо працювали, і сьогодні їхній ресторан у Швеції є маленькою європейською перлиною. Справжнє місце для приготування барбекю в стилі американського барбекю , схоже на небагато інших, які можна знайти в Європі. Кожен інгредієнт ретельно відібрано, щоб зробити ці натирання та ваше барбекю справді неймовірними.
Це не просто питання смаку, але завдяки дуже високій якості використовуваних інгредієнтів і їх суміші ці натирання зроблять ваше м’ясо більш ніжним і соковитим.
Склад: петрушка сушена, часник, цибуля, сіль морська натуральна, пластівці чилі, орегано, перець чорний мелений, коріандр, цедра лимона.
Без глютену
Вироблено на сертифікованому заводі IFS
Не містить алергенів
100гр
Країна-виробник товару
Греція
Країна реєстрації бренду
Греція
Готівкою в магазині;
Готівковим / безготівковим способом, при отриманні товару у відділенні Нової Пошти (накладений платіж);