Кількість
|
Вартість
|
||
|
Прокачай свої кулінарні можливості разом із професійними шеф-кухарями!
Формат заходу пропонує вам відвідати груповий майстер клас, на якому ви зможете освоїти різні техніки грилювання, отримати відповіді на всі запитання, та провести час в атмосфері BBQ спеціалістів.
ЩО ТАКЕ курси Weber?
1. Різні техніки грилювання:
- смаження, запікання, копчення, випічка, зимовий грилінг, все це ви навчитеся застосовувати це на практиці
2. Нюанси кулінарного мистецтва в деталях: ви пізнаєте всі тонкощі і особливості приготування різних страв
3. Спілкування з однодумцями, безцінний обмін досвідом
Винна дегустація, спільна вечеря за великим столом і приємна атмосфера...
4. Різні формати майстер-класів: BBQ курси в класичному форматі, індивідуальні та корпоративня заходи.
ЩО входить у вартість?
1. Практика
Досвід з приготування страв на різних типах грилів:
- Вугільний гриль Master-Touch;
- Газовий гриль Genesis, Traveler;
- Електричний гриль Pulse, Q.
2. Консультації
Мінімум теорії, а це означає – практика і ще раз практика. Все це в невимушеній атмосфері та під керівництвом досвідчених шефів. Ви можете поставити запитання в реальному часі і отримати консультацію. Ми ділимося з вами секретами та лайфхаками приготування BBQ-страв.
3. Бонуси
Після навчання ви отримаєте сертифікат про закінчення курсу, яскравий фотозвіт та брендовий фартук WEBER. А також, безсумнівне відчуття ситості і багато корисної та унікальної інформації.
4. Наша команда ГРИЛЬ МАЙСТРІВ
Наші шеф-кухарі – справжні професіонали своєї справи. Вони мають великий досвід роботи в ресторанній сфері та експертність в області гриль-культури.
Шеф-кухарі
Олексій Троян
- Бренд-шеф Weber в Україні;
- Досвід проведення WEBER BBQ курсів - 3 років;
- Досвід роботи в кулінарній сфері понад 7 років;
- Має досвід в ресторанній сфері та великий досвід роботи з грилями.
Роман Сардарян
- Досвід проведення WEBER BBQ курсів - 2 роки;
- Досвід роботи в кулінарній сфері понад 10 років;
- Шеф-кухар, шоумен та телерадіоведучий у місті Одеса;
- Роман здатний створити атмосферу та закохати у процес готування будь-кого.
Олексій Шевчук
- Великий досвід роботи в кулінарній сфері;
- Засновник, шеф кухар та власник першої неаполітанської піцерії міста Одеси "Portico Pizzeria".
Змінились плани, хочете скасувати бронювання квитка?
Дізнатись більше та отримати відповіді на всі ваші запитання можна за номером:
- Одеса: 0 800 339 758
- Одеса: +38 (050) 392 91 60
- Київ: +380 (66) 943 46 30