Змішайте традиційну суміш імбиру та підсмаженого кунжуту зі свіжим апельсиновим соком, і в результаті ви отримаєте смачний азіатський маринад, призначений для приготування на грилі. Кислотність соку робить м’ясо м’яким, а полум’я гриля підкреслює свіжий смак і аромат. Ідеальний вибір для птиці або свинини.
Функція маринаду полягає в тому, щоб розм’якшити м’ясо та підсилити його смак. Маринади руйнують жорсткі м’ясні тканини, дозволяючи ввібрати більше вологи та забезпечуючи соковитішу нарізку відразу після грилю. Маринади не лише бадьорять усе, що є в меню, але й чудово захищають від найгіршого кошмару кожного кухаря: сухого м’яса без смаку.
Маринади Weber надають ентузіастам грилю апетитний вологий смак, замочений протягом ночі, за лічені хвилини. Додавання цих простих, але смачних маринадів до вашої курки, риби, м’яса чи овочів – це простий і веселий спосіб гарантувати м’який готовий продукт, який приємний для публіки.
Інгредієнти:
Сіль, коричневий цукор, імбир та інші спеції, соєвий соус (соєві боби, пшениця, сіль), мальтодекстрин, модифікований харчовий крохмаль, цибуля, часник, рисовий концентрат, насіння кунжуту, натуральні ароматизатори, менше 2% діоксиду кремнію для запобігання злежуванню.
32 г
1 упаковка Weber Just Add Juice + 1/2 склянки ананасового соку + 450-900г курки або свинини.
Інструкція:
1. Змішайте суміш маринаду з апельсиновим соком в пластиковому пакеті, що закривається; добре перемішати.
2. Додайте маринад до продукту. Покладіть продукт у запечатаний пакет і потім у холодильник на 30 хвилин або довше, час від часу перевертаючи пакет. Порада: для оптимального розм'якшення замаринувати 8 годин або на ніч.
3. Видаліть продукт і викиньте маринад, що залишився. Готуйте на грилі на розігрітих решітках.
Попередження: містить сою та пшеницю