Вирощуйте свіжий Пак Чой у своєму власному саду!
Чи знали ви, що Пак Чой (відомий також як Бок Чой, Бак Чой тощо) культивується в Китаї понад 5000 років? Це підвид листової китайської капусти! Він зіграв значну роль у традиційній китайській кухні та медицині. Сьогодні це основний продукт багатьох азіатських та американських рецептів. Унікальний смак Пак Чой робить його особливо чудовим для запікання, тушкування та супів. Також можна насолоджуватися сирим смаком цієї рослини!
Переваги Click & Grow Пак Чой:
- Джерело вітамінів А, С і К
- Джерело кальцію: магній, калій, марганець та залізо
- Універсальний за своїми способами приготування, від сирого до маринованого
- Ми ніколи не використовуємо пестицидів та гербіцидів!
Для початку роботи:
- Вставте картридж в смартпот
- Заповніть резервуар водою
Розумна грунт Click & Grow виконує всю роботу за вас
- всі картриджі створені за технологією Smart Soil, натхненною NASA
- надає ідеальний рівень pH для ґрунту
- дозує точну кількість поживних речовин, води і повітря
- контролює доступ компонентів до коріння
- рівномірно розподіляє вологу в картриджі
- не містить пестицидів, гормонів та фунгіцидів