Відома закономірність – дбайте про свій гриль, і він безперебійно служить вам багато років.

  • Сухе очищення гриля радимо проводити кожне 10-го використання.
  • Повне очищення гриля з використанням пароочисника та спеціальних засобів ралимо проводити перед початком сезону.
  • Рекомендуємо проводити технічний огляд гриля – 2 рази на рік, перед початком сезону та після. Тоді у вас завжди буде справний гриль та відмінний смак їжі.

Тоді у вас завжди буде справний гриль та відмінний смак їжі!

 


 

Магазин Grill House – це єдиний офіційний Сервісний центр WEBER в Україні.
Наші фахівці володіють відповідними навичками та знаннями, для надання кваліфікованої технічної допомоги та проведення гарантійно-ремонтних робіт всіх товарів WEBER.

Ми розробили детальні інструкції, за допомогою яких ви самостійно з легкістю впораєтесь з чищенням вашого улюбленого гриля. Або ви можете скористатися нашими послугами сервісного обслуговування. Ви можете ознайомитися з нашими послугами тут: посилання