Інгредієнти:

  • Філе окуня – 3 шт.
  • Сіль, перець – 2 г
  • Листя шпинату – 75 г
  • Пармезан – 2 ст. л.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Спеції за смаком (сухий часник, сушені томати, м'ята, чебрець)

Приготування:

  1. Дрібно наріжте шпинат. Додайте до нього пармезан, оливкову олію, сіль, перець та обрані спеції. Добре перемішайте до однорідної пасти.
  2. Викладіть трохи шпинатної пасти на кожне філе окуня та загорніть у рулет. Зафіксуйте форму рулетів за допомогою зубочисток або шпажок.

Нет описания фото.

Возможно, это изображение сашими и суши

3. Залишок шпинатної пасти викладіть у форму для запікання, а зверху розмістіть рулети.

4. Запікайте в розігрітій до 200°C духовці на режимі гриль у закритому грилі протягом 7 хвилин.

 

Нет описания фото.

Насолоджуйтеся ніжною та ароматною стравою, яка додасть святковий настрій будь-якій події.

 

Нет описания фото.