Інгредієнти:
- Філе окуня – 3 шт.
- Сіль, перець – 2 г
- Листя шпинату – 75 г
- Пармезан – 2 ст. л.
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- Спеції за смаком (сухий часник, сушені томати, м'ята, чебрець)
Приготування:
- Дрібно наріжте шпинат. Додайте до нього пармезан, оливкову олію, сіль, перець та обрані спеції. Добре перемішайте до однорідної пасти.
- Викладіть трохи шпинатної пасти на кожне філе окуня та загорніть у рулет. Зафіксуйте форму рулетів за допомогою зубочисток або шпажок.
3. Залишок шпинатної пасти викладіть у форму для запікання, а зверху розмістіть рулети.
4. Запікайте в розігрітій до 200°C духовці на режимі гриль у закритому грилі протягом 7 хвилин.
Насолоджуйтеся ніжною та ароматною стравою, яка додасть святковий настрій будь-якій події.