Інгредієнти
Свинні ребра - 500 грамів.
Гливи - 1 пучок.
Бебі морква - 150 грамів
Спеції Holy smoke
Вершкове масло - 30 грамів
Соєвий соус - 1 ст/л
Мед - 50 грамів
Оливкова олія – 50 грамів.
Гірчиця
Сіль, перець
Технологія приготування
Свинні ребра промокаємо серветкою та знімаємо плівку з реберної частини. Обмазуємо гірчицею, засипаємо улюбленою приправою і щільно обертаємо у пергаментний папір, а потім у фольгу. Викладаємо на решітку гриля розігрітого до 160-180° на не прямий жар на 2-2,5 години.
Дістаємо ребра з так званого "пальто" і викладаємо на решітку, попередньо додавши в гриль тріску для копчення. Через 15 хвилин ребра можна діставати.
Гливи збризкати оливковою олією, посолити, поперчити і обсмажувати протягом 10-15 хвилин при закритому грилі, температура 200 °, перевертати кожні 2 хвилини. Гриби готові.
Змішуємо тепле вершкове масло, мед, соєвий соус, сіль та перець і відкладаємо.
Моркву сильно обсмажуємо до чорних плям, постійно перемішуючи протягом 10 хвилин. Завдання: залишити моркву практично сирою, але при цьому теплою всередині. Перекладаємо гарячу моркву в миску із соусом і перемішуємо. Гарнір готовий. Подавати можна, як всі окремо, так і в одному посуді, а ребра полити залишками соусу від моркви. Смачного.