Інгредієнти
Сир камамбер - 1 шт
Мед - 1 столова ложка
Персик нектарин - 1 шт
Інжир - 1 шт
Чорний перець - 2 грами
Технологія приготування
Для приготування перекласти камамбер у форму. Це може бути імпровізована форма з фольги.
Зробити на камамбері неглибокі надрізи навхрест. Зверху налити мед і додати чорний перець. Навколо сиру викладаємо нарізаний на скибочки персик.
Запікаємо протягом 15 хвилин на розігрітому до 200 ° грилі з додаванням тріски для копчення. За цей час сир буде дуже м'яким і разом із персиком повинен насититися копченим ароматом.
Після приготування прикрасити свіжим інжиром та подавати.
Фрукти можна підбирати на свій смак, і за відсутності копчення цей етап можна пропустити.