Для приготування порції з двох коржів п'ядина необхідно:

Борошно - 125 грамів

Вода – 70 мл

Смалець - 25 грамів

Сода - 2 грами

Сіль - 2 грами

Інгредієнти для начинки

Мортаделла - 100 грам

Моцарела – 40 грамів

Рукола - 15 грамів

 

Технологія приготування

Усі інгредієнти з'єднати між собою та замісити еластичне тісто.

У процесі замісу тісто сильно прилипатиме до рук, це не привід додавати ще борошна. При замішуванні протягом 5-10 хвилин ви помітите, як тісто перестане липнути до рук, стане еластичним м'яким і ніжним. Після того, як тісто перестало прилипати, йому необхідно дати відпочити. Перекладаємо його в пакет або замотуємо харчовою плівкою та залишаємо при кімнатній температурі на 1 годину.

Після цього коржик необхідно розкачати товщиною не більше 3 мм. Обсмажувати прямо на решітці гриля при температурі 220-250 ° протягом 20-30 секунд з кожного боку. Головним показником того, що коржик пора перевертати стануть бульбашки на поверхні тыста. Також у процесі приготування коржик набуватиме жовтого кольору.

Коржик дістаємо і додаємо начинку. У нашому випадку це mortadella і сир моцарела. Вкладати начинку можна на тоненьку подушку з руколи.

 

Возможно, это изображение буррито и гирос

П'ядіна це універсальний італійський коржик відповідно начинку ви також можете підбирати на свій смак.