Інгредієнти для карпачо
Помідор - 1 шт
Оливкова олія - 2 столові ложки
Бальзамічний оцет - 1 чайна ложка
Сіль/перець - 2 грами (щіпка)
Цибуля - кількість за бажання
Технологія приготування
Тонко нарізати помідори, та розкласти на тарілку, збризкати оливковою олією, бальзамічним оцтом, додати сіль перець і кільця цибулі.
Інгредієнти для приготування антрекота:
Антрекот телячий – 1 шт. (300 грамів)
Сіль/перець - 2 грами.
Розмарин/тим'ян - по 1 гілочці.
Вершкове масло – 40 грамів.
Часник – 1 головка.
Технологія приготування
Для приготування необхідно посолити антрекот, поперчити, покласти зверху гілку чебрецю і розмарину, розрізану навпіл головку часнику.
Далі необхідно упакувати спочатку в пергаментний папір у два шари, потім замотати у два-три шари фольги.
Покласти в розігрітий до 200 ° гриль в зону непрямого жару і томити протягом двох годин, не перевертаючи. Після закінчення цього часу м'ясо необхідно дістати, не дістаючи з упаковки, дати трохи відпочити.
М'ясо тонко нарізати та викласти зверху на тарілку з помідорами.
М'ясним бульйоном, який залишиться в пергаментному папері, необхідно полити м'ясо. Смачного!