• Кількість порцій – 4
  • Час підготовки – 20 хв
  • Час маринування – 4-6 год
  • Час смаження – 12-16 хв

 

Спеціальне обладнання:

Цифровий кишеньковий термометр 

 

Інгредієнти для заправки:

  • Майонез 1 склянка
  • Грецький йогурт  ⅔ склянки 
  • Крупно натертої (нарізаної)  ¼ склянки
  • Яблучний оцет 1 столова ложка
  • Мелений коріандр ½ чайної ложки
  • Морська сіль ½ чайної ложки
  • Часник, подрібнений або продавлений через прес 1 зубчик
  • Свіжомелений чорний перець ¼ чайної ложки

 

Інгредієнти:

  • Куряча грудка без кісток і шкіри (приблизно 200 грамів кожна) 4 половинки 
  • Ромен 2 сердечка (кожне розрізане вздовж навпіл)
  • Оливкова олія першого віджиму
  • Помідори Черрі або винограду невеликий (кожен розрізати навпіл) 1 півлітра 
  • дрібно нарізаного листя свіжої італійської петрушки 2 столові ложки 
  • Кошерна сіль
  • Чорний свіжозмелений перець

 

Технологія приготування:

1. Збити інгредієнти заправки. Помістіть курку у великий пластиковий пакет, який можна закривати, і налийте 1 склянку заправки. Витисніть повітря з пакета та щільно закрийте його. Переверніть пакет, щоб розподілити заправку, покладіть у миску та поставте в холодильник на 4–6 годин, періодично перевертаючи. Накрийте та охолодіть заправку, що залишилася.