1 порція.

Час приготування – 45 хвилин.

 

Інгредієнти для фаршированої вирізки

Яловича вирізка - 300 грамів
Мед - 2 ст/л
Яблучний оцет - 1 ст/л
Родзинки, курага - 50 грамів.
Фундук, Кешью, Мигдаль - 50 г.
Сіль, перець.
Вода – 100 мл
Спеція "HOLY SMOKE" All-Purpose Barbecue Rub - 1 ч/л

 

Технологія приготування

Для приготування начинки необхідно з'єднати в сотейнику сухофрукти, горіхи, мед, оцет і додати 100 мл води. Довести до кипіння постійно помішуючи, після цього прибираємо вогонь на середній, додаємо спеції і продовжуємо перемішувати до появи густого соусу і пом'якшення фундука. Начинка готова, їй потрібно охолонути.

Тим часом готуємо вирізку. Вирізку необхідно розрізати таким чином, щоб у неї можна було скласти начинку і накрити іншим шаром м'яса, щоб в результаті вийшов конверт. На вирізку викладаємо охолоджену начинку, накриваємо зверху і скріплюємо шви зубочистками. Готуємо при температурі 250-300 ° по 2 хвилини з кожного боку прямому вогні.

Для контролю необхідного прожарювання можна скористатися кишеньковим термометром Weber. Але необхідно враховувати, що в середині шматка м'яса знаходиться начинка, тому термометр необхідно занурювати в м'ясо неглибоко. Через 4 хвилини дістаємо м'ясо і даємо йому відпочити також близько 4 хвилин. Блюдо готове. Смачного.