Інгредієнти:
Фланк стейк - 1 шт
Міні болгарський перець - 3 шт
Камамбер - 50 грамів
Бекон - 3 смужки
Мед - 3 ч/л
Консервована кукурудза – 150 г
Кедровий горіх - 30 грамів
Фундук – 50 грамів
Соєвий соус - 3 ст/л
Сіль - ½ ч/л
Перець - ½ ч/л
Петрушка - 1 гілка
Вершкове масло - 50 грамів
Технологія приготування
Стейк обсмажуємо на добре розпеченому грилі по 2 хвилини з кожного боку для прожарювання medium rare, даємо йому відпочити 5 хвилин і готово. Болгарський перець розрізаємо навпіл, очищаємо від насіння, фаршируємо камамбером, поливаємо медом, накриваємо другою половинкою перцю і обмотуємо перець беконом. Далі запікаємо на грилі з додаванням тріски і коптимо протягом 15-20 хвилин до пом'якшення перцю та зміни кольору бекону. На розігріту до 300° решітку ставимо сковороду, підходить будь-яка чавунна сковорода, будь-яка сковорода для системи GBS або голландська піч Petromax.
Розігріваємо. Всі процеси як на звичайній сковороді на звичайній плиті. Додаємо вершкове масло після того, як масло розтане перекладаємо консервовану кукурудзу (попередньо зливши рідину). Прогріваємо кукурудзу протягом 5 хвилин. Можна скуштувати і переконатися, що кукурудза вже досить гаряча і прогріта. Додаємо до кукурудзи горіхи та перемішуючи обсмажуємо ще протягом 5 хвилин. Після того як горіхи пом'якшилися, додаємо соєвий соус, сіль, перець і ретельно перемішуємо і продовжуємо обсмажувати ще протягом 3 хвилин. Додаємо дрібно нарізану петрушку, перемішуємо, вимикаємо вогонь під сковорідкою, якщо газовий або відсуваємо вугілля, якщо це вугільний гриль і накриваємо кришкою.