Інгредієнти:

  • Качина грудка – 1 шт.
  • Сіль, перець – 2 г
  • Цибуля ріпчаста – 250 г
  • Цукор – 125 г
  • Лимон – 1 шт.

Приготування:

  1. Цибулеве варення: Наріжте цибулю півкільцями та обсмажте її на сильному вогні в сотейнику, постійно помішуючи, до золотистого кольору. Зменшіть вогонь до середнього, додайте цукор і сік одного лимона. Томіть цибулю, періодично помішуючи, приблизно 30 хвилин, поки зайва волога випарується. Цибуля повинна стати прозорою, м'якою та набути консистенції варення.

 

Возможно, это изображение фондю и паста

 

2. Стейк: Качину грудку кімнатної температури, зі шкірою, приправте сіллю та перцем. На розігрітому до 250°C грилі обсмажте грудку шкірою вниз протягом 2,5 хвилини при закритій кришці. Переверніть та обсмажте ще 2,5 хвилини з іншого боку.

 

Нет описания фото.

 

Нет описания фото.

 

3. Відпочинок: Вимкніть нагрівання у грилі та дайте стейку «відпочити» протягом 2 хвилин.

Нет описания фото.

 

4. Подача: Наріжте стейк скибками, викладіть на подушку з цибулевого варення та подавайте до столу.

 

Возможно, это изображение вино и текст

Смачного! Вишукана страва готова до подачі.