Інгредієнти

 Вирізка – 150 грамів
 Яловичий фарш - 100 грамів
 Яловичий жир – 50 грамів
 Цибуля шалот - 1 шт 
 Сіль/перець - 1 чайна ложка.

Технологія приготування

Відбити м'ясо до товщини приблизно пів сантиметра.  Після того як ви відбили м'ясо до потрібної товщини, посоліть і поперчіть його з обох боків. 

Помастити його перемеленим яловичим жиром. Це додасть м'ясу соковитості і аромату під час приготування.

 

 

У фарш додати сіль перець і дрібно нарізану цибулю. Ретельно перемішати та нанести шар фаршу поверх жиру. 

 

Після цього загортаємо вирізку в рулет/равлик. Загорнули в один шар, відрізали й так з усім шматком м'яса. 

Нанизуємо на шампур або на шпажці так, щоб вони фіксували зріз м'яса. 

Обсмажувати на розпеченому до 250 ° грилі по 2.5-3 хвилини з кожного боку.

Після обсмаження 10-12 хвилин дати шашлику відпочити 5 хвилин| і можна подавати. Смачного!