Інгредієнти
Вирізка – 150 грамів
Яловичий фарш - 100 грамів
Яловичий жир – 50 грамів
Цибуля шалот - 1 шт
Сіль/перець - 1 чайна ложка.
Технологія приготування
Відбити м'ясо до товщини приблизно пів сантиметра. Після того як ви відбили м'ясо до потрібної товщини, посоліть і поперчіть його з обох боків.
Помастити його перемеленим яловичим жиром. Це додасть м'ясу соковитості і аромату під час приготування.
У фарш додати сіль перець і дрібно нарізану цибулю. Ретельно перемішати та нанести шар фаршу поверх жиру.
Після цього загортаємо вирізку в рулет/равлик. Загорнули в один шар, відрізали й так з усім шматком м'яса.
Нанизуємо на шампур або на шпажці так, щоб вони фіксували зріз м'яса.
Обсмажувати на розпеченому до 250 ° грилі по 2.5-3 хвилини з кожного боку.
Після обсмаження 10-12 хвилин дати шашлику відпочити 5 хвилин| і можна подавати. Смачного!