Інгредієнти:

  • Лаваш кукурудзяний – 1 шт.
  • Вишня заморожена без кісточок – 200 г
  • Цукор – за смаком (50–100 г залежно від кислоти вишні)
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Холодна вода – 50 мл
  • Жовток – 1 шт.

Приготування:

  1. У сотейнику розігрійте заморожену вишню, доведіть її до кипіння на середньому вогні.
  2. Додайте цукор, ванільний цукор та корицю. Постійно помішуючи, розчиніть цукор.
  3. Розведіть крохмаль у холодній воді та додайте до вишневої маси, продовжуючи помішувати. Як тільки суміш загусне, зніміть з вогню.
  4. Розділіть лаваш на бажану кількість порцій. Викладіть вишневу начинку та загорніть лаваш рулетом або конвертиком за власним смаком.
  5. Змастіть рулети жовтком, присипте цукром і викладіть у форму на деко.
  6. Запікайте в духовці на режимі гриль, розігрітій до 200°C, протягом 10 хвилин.

Смачного! Швидкий і неймовірно смачний десерт готовий.