Інгредієнти:
- Лаваш кукурудзяний – 1 шт.
- Вишня заморожена без кісточок – 200 г
- Цукор – за смаком (50–100 г залежно від кислоти вишні)
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Кориця мелена – 1 ч. л.
- Крохмаль – 1 ст. л.
- Холодна вода – 50 мл
- Жовток – 1 шт.
Приготування:
- У сотейнику розігрійте заморожену вишню, доведіть її до кипіння на середньому вогні.
- Додайте цукор, ванільний цукор та корицю. Постійно помішуючи, розчиніть цукор.
- Розведіть крохмаль у холодній воді та додайте до вишневої маси, продовжуючи помішувати. Як тільки суміш загусне, зніміть з вогню.
- Розділіть лаваш на бажану кількість порцій. Викладіть вишневу начинку та загорніть лаваш рулетом або конвертиком за власним смаком.
- Змастіть рулети жовтком, присипте цукром і викладіть у форму на деко.
- Запікайте в духовці на режимі гриль, розігрітій до 200°C, протягом 10 хвилин.
Смачного! Швидкий і неймовірно смачний десерт готовий.