Інгредієнти

300 г яловичини (вирізки чи стейк рібай)

1 ст. л. каперсів

1 ст. л. солоний огірок

1 ч. л. соус для BBQ

1 яйце куряче ( або 2 перепелиних )

1 лимон (сік за смаком)

½ маленької синьої цибулі

1 ч. л. ворчестерського соусу

2 ст. л. олії

багет для подачі

Кістка яловича ( розрізана вздовж )

Тім’ян 10 г

сіль та перець до смаку

 

Технологія

Кістку замаринуйте за допомогою тім’яну солі та перцю , змастіть олією та запікайте на середньому прямому жару 180-200С 15-20 хв ( для підсилення смаку рекомендовано додати дерев’яні чіпси для копчення або приготувати на вугільному грилі ) . Обраний вами стейк замаринуйте та обсмажте на високій температурі по 30-50 секунд з двох сторін , в залежності від товщини стейку ( прожарка blue rare 40-45С ) Всі інші інгредієнти потрібно нарізати кубиком 0,5 см та змішати між собою та додати жовток сік лимона з соусами.

Стейк нарізати кубиком 0,5 см та разом з готовим кістковим мозком додати до овочів . Рублену масу ретельно змішати між собою з додаванням оливкової олії та подати до столу, виклавши Тар-тар в пусту запечену кістку разом зі свіжим багетом обсмаженим на грилі . За бажанням додати свіжу зелень , наприклад Кінзу .