Інгредієнти
300 г яловичини (вирізки чи стейк рібай)
1 ст. л. каперсів
1 ст. л. солоний огірок
1 ч. л. соус для BBQ
1 яйце куряче ( або 2 перепелиних )
1 лимон (сік за смаком)
½ маленької синьої цибулі
1 ч. л. ворчестерського соусу
2 ст. л. олії
багет для подачі
Кістка яловича ( розрізана вздовж )
Тім’ян 10 г
сіль та перець до смаку
Технологія
Кістку замаринуйте за допомогою тім’яну солі та перцю , змастіть олією та запікайте на середньому прямому жару 180-200С 15-20 хв ( для підсилення смаку рекомендовано додати дерев’яні чіпси для копчення або приготувати на вугільному грилі ) . Обраний вами стейк замаринуйте та обсмажте на високій температурі по 30-50 секунд з двох сторін , в залежності від товщини стейку ( прожарка blue rare 40-45С ) Всі інші інгредієнти потрібно нарізати кубиком 0,5 см та змішати між собою та додати жовток сік лимона з соусами.
Стейк нарізати кубиком 0,5 см та разом з готовим кістковим мозком додати до овочів . Рублену масу ретельно змішати між собою з додаванням оливкової олії та подати до столу, виклавши Тар-тар в пусту запечену кістку разом зі свіжим багетом обсмаженим на грилі . За бажанням додати свіжу зелень , наприклад Кінзу .