Інгредієнти

Булка для бургера 1 шт

Бекон 2-3 слайси

Шинка 2-3 слайси

Цибуля 1 шт

Масло вершкове – 50 г

Бальзамік уксус 10 г

Цукор 20 г

Сир Американськи слайси

Соус BBQ

Оксамитове яйце (скрембл)

Масло вершкове – 50 г

Яйце куряче 2-3 шт

Сметана 50 грам

Зелень

Сіль

 

Технологія

Обсмажте бекон та шинку до золотистого кольору . Цибулю закарамелізуйте на пательні за допомогою вершкового масла цукру та уксусу . Заваріть Яйця на пательні із додаванням вершкового масла інтенсивно помішуючи протягом всього приготування . Як тільки курячі яйця зварилися у стан « Каші » додайте сметану та рублену зелень . Та посоліть за смаком . На обсмажену булочку викладіть карамелізовану цибулю та соус , поверх обсмажений бекон та шинку . За допомогою ложки для морозива сформуйте кульку з приготованих яєць та викладіть їх зверху Бекона та Шинки, доповнюючи обов’язково бургер Американським сиром .