Інгредієнти
Булка для бургера 1 шт
Бекон 2-3 слайси
Шинка 2-3 слайси
Цибуля 1 шт
Масло вершкове – 50 г
Бальзамік уксус 10 г
Цукор 20 г
Сир Американськи слайси
Соус BBQ
Оксамитове яйце (скрембл)
Масло вершкове – 50 г
Яйце куряче 2-3 шт
Сметана 50 грам
Зелень
Сіль
Технологія
Обсмажте бекон та шинку до золотистого кольору . Цибулю закарамелізуйте на пательні за допомогою вершкового масла цукру та уксусу . Заваріть Яйця на пательні із додаванням вершкового масла інтенсивно помішуючи протягом всього приготування . Як тільки курячі яйця зварилися у стан « Каші » додайте сметану та рублену зелень . Та посоліть за смаком . На обсмажену булочку викладіть карамелізовану цибулю та соус , поверх обсмажений бекон та шинку . За допомогою ложки для морозива сформуйте кульку з приготованих яєць та викладіть їх зверху Бекона та Шинки, доповнюючи обов’язково бургер Американським сиром .