Пориньте в ароматний світ морепродуктів із нашим «Гамбо» в казанку! Приготований на розжареному вугіллі для справжнього кулінарного досвіду на природі!
Інгредієнти:
- 3 стебла селери
- 1 зелений болгарський перець
- 1 цибулина
- 4 зубчики часнику
- 500 г бамії
- 500 г креветок
- 2 упаковки (по 340 г) крабового м’яса
- 1 упаковка (340 г) м'яса мідій
- 2 банки (по 400 г) подрібнених помідорів
- 2 ст. л. приправи каджун
- 2 л курячого бульйону
- 1 ч. л. чорного перцю
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. паприки
- 2 лаврові листки
- 150 г вершкового масла
- 180 г борошна
- Відварений рис для подачі
Інструкція приготування:
- Поставте голландську піч на розжарене вугілля. Додайте вершкове масло і дайте йому розтопитися. Потім всипте борошно і постійно помішуйте, поки не отримаєте золотистий колір
- Додайте селеру, перець, цибулю та часник. Готуйте на пару, доки овочі не стануть м’якими. Потім додайте бамію і тушкуйте ще трохи.
- Додайте морепродукти і дайте їм трохи протушкуватися.
- Додайте помідори, спеції та курячий бульйон. Добре перемішайте і залиште на повільному вогні.
- Накрийте кришкою і дайте гамбо тушкуватися на вугіллі не менше двох годин.
- Вийміть лаврові листки, подавайте гарячий гамбо з рисом і насолоджуйтесь смачною стравою! Розкажіть нам, як вам сподобалось! Смачного та приємного приготування!