Пориньте в ароматний світ морепродуктів із нашим «Гамбо» в казанку! Приготований на розжареному вугіллі для справжнього кулінарного досвіду на природі! 

Інгредієнти:

  • 3 стебла селери 
  • 1 зелений болгарський перець 
  • 1 цибулина 
  • 4 зубчики часнику 
  • 500 г бамії
  • 500 г креветок 
  • 2 упаковки (по 340 г) крабового м’яса 
  • 1 упаковка (340 г) м'яса мідій 
  • 2 банки (по 400 г) подрібнених помідорів 
  • 2 ст. л. приправи каджун 
  • 2 л курячого бульйону 
  • 1 ч. л. чорного перцю 
  • 1 ч. л. солі 
  • 1 ч. л. паприки 
  • 2 лаврові листки 
  • 150 г вершкового масла 
  • 180 г борошна 
  • Відварений рис для подачі 

Інструкція приготування:

  1.  Поставте голландську піч на розжарене вугілля. Додайте вершкове масло і дайте йому розтопитися. Потім всипте борошно і постійно помішуйте, поки не отримаєте золотистий колір
  2.  Додайте селеру, перець, цибулю та часник. Готуйте на пару, доки овочі не стануть м’якими. Потім додайте бамію і тушкуйте ще трохи. 
  3.  Додайте морепродукти і дайте їм трохи протушкуватися. 
  4.  Додайте помідори, спеції та курячий бульйон. Добре перемішайте і залиште на повільному вогні. 
  5.  Накрийте кришкою і дайте гамбо тушкуватися на вугіллі не менше двох годин. 
  6.  Вийміть лаврові листки, подавайте гарячий гамбо з рисом і насолоджуйтесь смачною стравою!  Розкажіть нам, як вам сподобалось! Смачного та приємного приготування!