Інгредієнти для соусу:

Жовток - 1 шт

Каперси – 3 шт

Анчоус - 1 шт

Пармезан – 1 ст/л

Оцет - 1 ч/л

Часник – 1 зубчик.

Ворчестер – 1 ст/л

Сіль - ¼ ч/л

Чорний перець - ½ ч/л

Оливкова олія - 70мл

Технологія приготування соусу:

Всі інгредієнти, крім оливкової олії, перемішати за допомогою блендера. Після того як перемішали, знижуємо потужність блендера  та вливаємо тонким струменем оливкову олію і продовжуємо збивати до стану рідкої сметани. Соус готовий.

 

Інгредієнти для салату:

Рамен салат – 1 шт.

Помідор черрі – 2 шт.

Пармезан – 2 ст/л

В'ялені жовтки – 1 шт.

Куряче філе (шашлик) – 150 гр.

Хліб/бріош (крутон)

 

Технологія приготування салату:

Для приготування в'ялених жовтків необхідно з курячих яєць відокремити жовтки від білків. Засипати у будь-яку форму шар солі, викласти на сіль жовтки та засипати жовтки сіллю повністю. Залишити на 2 доби у холодному місці. Через 2 доби дістаємо жовтки, ретельно з них змиваємо всю сіль, просушуємо паперовим рушником та залишаємо підсушитись у відкритому вигляді при кімнатній температурі на 1 день.

 

Салат рамен за бажанням, пучком обсмажити на відкритому грилі при 200° з усіх боків до появи пригаринок. Дістаємо, обмазуємо листя салату соусом, додаємо пармезан, помідори чері порізані навпіл, в'ялений жовток тоненько нарізати і присипати поверх пармезану, викладаємо м'ясо та хліб. 

Основним у салаті є соус, тому звичайно використовується оригінальний соус, інгредієнти самого салату можна замінювати на свій смак. Буде смачно. Смачного!