Інгредієнти для карпачо

Помідор - 1 шт

Оливкова олія - 2 столові ложки

Бальзамічний оцет - 1 чайна ложка

Сіль/перець - 2 грами (щіпка)

Цибуля - кількість за бажання

 

Технологія приготування

Тонко нарізати помідори, та розкласти на тарілку, збризкати оливковою олією, бальзамічним оцтом, додати сіль перець і кільця цибулі.

 

Возможно, это изображение еда

 

Інгредієнти для приготування антрекота:

 Антрекот телячий – 1 шт.  (300 грамів)

 Сіль/перець - 2 грами.

 Розмарин/тим'ян - по 1 гілочці.

 Вершкове масло – 40 грамів.

 Часник – 1 головка.

 

Технологія приготування

Для приготування необхідно посолити антрекот, поперчити, покласти зверху гілку чебрецю і розмарину, розрізану навпіл головку часнику.

 

Возможно, это изображение стейк

Далі необхідно упакувати спочатку в пергаментний папір у два шари, потім замотати у два-три шари фольги.

Покласти в розігрітий до 200 ° гриль в зону непрямого жару і томити протягом двох годин, не перевертаючи. Після закінчення цього часу м'ясо необхідно дістати, не дістаючи з упаковки, дати трохи відпочити.

 

Нет описания фото.

 

М'ясо тонко нарізати та викласти зверху на тарілку з помідорами.

М'ясним бульйоном, який залишиться в пергаментному папері, необхідно полити м'ясо. Смачного!