Інгредієнти

Сир камамбер - 1 шт

Мед - 1 столова ложка

Персик нектарин - 1 шт

Інжир - 1 шт

Чорний перець - 2 грами

 

Технологія приготування

Для приготування перекласти камамбер у форму. Це може бути імпровізована форма з фольги.

Зробити на камамбері неглибокі надрізи навхрест. Зверху налити мед і додати чорний перець. Навколо сиру викладаємо нарізаний на скибочки персик.

Запікаємо протягом 15 хвилин на розігрітому до 200 ° грилі з додаванням тріски для копчення. За цей час сир буде дуже м'яким і разом із персиком повинен насититися копченим ароматом.

Після приготування прикрасити свіжим інжиром та подавати.

 

Фрукти можна підбирати на свій смак, і за відсутності копчення цей етап можна пропустити.