Інгредієнти

Тигрова креветка – 7-10 штук.
 Манго свіжий - ½ 
 Сік лайма - ½
 Сіль/перець - ⅓ чайної ложки 
 Паста кочуган - 1 чайна ложка 

Технологія приготування

Очистити та нарізати креветки на 4 частини. Приблизно кубиком 1х1см. 

Манго нарізати на кубики такого самого розміру.

Додати в креветки решту інгредієнтів крім манго і перемішати. 

Залишити маринуватися на 30 хвилин.   

Замариновані креветки відправити на копчення в газовий/вугільний або пелетний гриль. Температура не має значення, завдання, наповнити гриль димом за допомогою боксу для тріски у випадку з газовим грилем або закинути тріску на невелику кількість розколеного вугілля або виставивши режим буст на пелетному грилі.

На 10-15 хвилин на не прямий жар в інтенсивний дим. Через 10-15 хвилин дістаємо креветки, додаємо до них нарізаний манго, змішуємо і можна подавати. Смачного!