Інгредієнти
Тигрова креветка – 7-10 штук.
Манго свіжий - ½
Сік лайма - ½
Сіль/перець - ⅓ чайної ложки
Паста кочуган - 1 чайна ложка
Технологія приготування
Очистити та нарізати креветки на 4 частини. Приблизно кубиком 1х1см.
Манго нарізати на кубики такого самого розміру.
Додати в креветки решту інгредієнтів крім манго і перемішати.
Залишити маринуватися на 30 хвилин.
Замариновані креветки відправити на копчення в газовий/вугільний або пелетний гриль. Температура не має значення, завдання, наповнити гриль димом за допомогою боксу для тріски у випадку з газовим грилем або закинути тріску на невелику кількість розколеного вугілля або виставивши режим буст на пелетному грилі.
На 10-15 хвилин на не прямий жар в інтенсивний дим. Через 10-15 хвилин дістаємо креветки, додаємо до них нарізаний манго, змішуємо і можна подавати. Смачного!