Автор рецепта Дмитро Касап
Інгредієнти:
Томати - 300г
Моцарелла м'яка або козячий сир - 150 г
Бальзамічний крем - 20г
Рукола-15г
Оливкова олія - 20г
Інгредієнти для соусу песто:
Петрушка - 20г
Базилік - 20г
Горіх волоський (або будь-який інший) - 10г
Оливкова олія - 100 г
Сіль/перець - за смаком
Технологія приготування:
Петрушку, базилік, горіхи та оливкову олію перебийте блендером до однорідної маси, посолити і поперчити.
Томати та моцарелу наріжте великими кільцями. Викласти на тарілку томати і моцареллу, зверху руколу, полити бальзамічним кремом і соусом песто і насолоджуйтесь смаком Італії у себе вдома)