Інгредієнти

  • Курча тушка – 800-1000 г;
  • Приправа для курчати табака – за смаком
  • Олія рослинна – 40 мл;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Олія вершкове – 50 г;
  • Сіль – до смаку;
  • Зелень – 1 пучок

Нам потрібні охолоджені курчата (нам буде потрібно 2 тушки), огляньте тушку, видаліть, якщо є пір'я. Промийте під проточною водою, а потім висушіть паперовим рушником. Для рецепта можна використовувати і бройлерів. Але пам'ятайте, що тут м'ясо буде готуватися значно довше. За допомогою гострого ножа зробіть на внутрішній стороні грудки курчати розріз, та видаліть каркас з курчати . Відкладіть тушку курча в сторону. Викладіть в невелику за розміром плашку приправу, до складу якої входять: чорний мелений перець, паприка, мелений коріандр, лавровий лист, каррі, хмелі-сунелі, куркума, насіння гірчиці. Влийте до приправи олію. Подрібніть на тертці очищені зубчики часнику, або можна пропустити часникові зубчики через спеціальний прес. Додайте в часникову масу олію, перемішайте гарненько. Смажте курча на середньому жарі 8 хв . Після чого змажте часниковим маслом та досмажте курча на «не на прямому жару» , ще декілька хвилин ( 5-7 хв)