Інгредієнти

 

Курча тушка – 800-1000 г;

Приправа для курчати табака – за смаком

Олія рослинна – 40 мл;

Часник – 2 зубчики;

Олія вершкове – 50 г;

Сіль – до смаку;

Зелень – 1 пучок

 

Технологія приготування

 

Нам потрібні охолоджені курчата (нам буде потрібно 2 тушки), огляньте тушку, видаліть, якщо є пір'я. Промийте під проточною водою, а потім висушіть паперовим рушником.

Для рецепта можна використовувати і бройлерів. Але пам'ятайте, що тут м'ясо буде готуватися значно довше. За допомогою гострого ножа зробіть на внутрішній стороні грудки курчати розріз, та видаліть каркас з курчати . Відкладіть тушку курча в сторону.

Викладіть в невелику за розміром плашку приправу, до складу якої входять: чорний мелений перець, паприка, мелений коріандр, лавровий лист, каррі, хмелі-сунелі, куркума, насіння гірчиці. Влийте до приправи олію. Подрібніть на тертці очищені зубчики часнику, або можна пропустити часникові зубчики через спеціальний прес. Додайте в часникову масу олію, перемішайте гарненько.

Смажте курча на середньому жарі 8 хв . Після чого змажте часниковим маслом та досмажте курча на «не на прямому жару», ще декілька хвилин ( 5-7 хв)