Інгредієнти:

Для тіста з печива:

  • Печиво (наприклад, сухарики) - 200 г
  • Вершкове масло - 100 г, розтоплене
  • Для начинки:
  • Свіжі чорниці - 400 г
  • Цукор - 100 г
  • Картопляний крохмаль - 2 столові ложки
  • Для вершкової заливки з крем сиром:
  • Вершки - 200 мл
  • Цукор - 2 столові ложки
  • Крем сир - 150 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Ванільний цукор - 1 чайна ложка
  • Для змащування:
  • Яйце - 1 шт. (для змащування поверхні пирога)

Кроки приготування:

  1. Приготування тіста з печива:
  • Печиво помеліть в блендері до отримання крихкого борошна.
  • Додайте розтоплене вершкове масло та перемішайте до утворення однорідного тіста.
  1. Приготування начинки:
  • У мисці змішайте свіжі чорниці, цукор та картопляний крохмаль.
  1. Приготування вершкової заливки з крем сиром:
  • У іншій мисці змішайте вершки, цукор, крем сир, яйце та ванільний цукор.
  1. Збирання та запікання:
  • Розкладіть тісто по дну та стінках форми для тарта, утворюючи підйому на краях.
  • Розподіліть начинку з чорниць по тісту.
  • Залейте вершковою заливкою з крем сиром.
  1. Пекти пиріг:
  • Розігрійте гриль до середньої температури та випікайте під не прямим вогнем
  • Готуйте тарт у попередньо розігрітому грилі протягом 30-35 хвилин або доки верх стане золотистим.
  1. Подача:
  • Охолоджений тарт подавайте порціями та насолоджуйтесь!