Інгредієнти:
Для тіста з печива:
- Печиво (наприклад, сухарики) - 200 г
- Вершкове масло - 100 г, розтоплене
- Для начинки:
- Свіжі чорниці - 400 г
- Цукор - 100 г
- Картопляний крохмаль - 2 столові ложки
- Для вершкової заливки з крем сиром:
- Вершки - 200 мл
- Цукор - 2 столові ложки
- Крем сир - 150 г
- Яйце - 1 шт.
- Ванільний цукор - 1 чайна ложка
- Для змащування:
- Яйце - 1 шт. (для змащування поверхні пирога)
Кроки приготування:
- Приготування тіста з печива:
- Печиво помеліть в блендері до отримання крихкого борошна.
- Додайте розтоплене вершкове масло та перемішайте до утворення однорідного тіста.
- Приготування начинки:
- У мисці змішайте свіжі чорниці, цукор та картопляний крохмаль.
- Приготування вершкової заливки з крем сиром:
- У іншій мисці змішайте вершки, цукор, крем сир, яйце та ванільний цукор.
- Збирання та запікання:
- Розкладіть тісто по дну та стінках форми для тарта, утворюючи підйому на краях.
- Розподіліть начинку з чорниць по тісту.
- Залейте вершковою заливкою з крем сиром.
- Пекти пиріг:
- Розігрійте гриль до середньої температури та випікайте під не прямим вогнем
- Готуйте тарт у попередньо розігрітому грилі протягом 30-35 хвилин або доки верх стане золотистим.
- Подача:
- Охолоджений тарт подавайте порціями та насолоджуйтесь!