Інгредієнти для тіста з печива:

 

Печиво (наприклад, сухарики) - 200 г

Вершкове масло - 100 г, розтоплене

 

Для начинки:

 

Свіжа чорниця - 400 г

Цукор - 100 г

Картопляний крохмаль - 2 столові ложки

 

Інгредієнти для вершкової заливки з крем сиром:

Вершки - 200 мл

Цукор - 2 столові ложки

Крем сир - 150 г

Яйце - 1 шт.

Ванільний цукор - 1 чайна ложка

 

Інгредієнти для змащування:

Яйце - 1 шт. (для змащування поверхні пирога)

 

Кроки приготування:

 

Приготування тіста з печива:

Печиво помеліть в блендері до отримання крихкого борошна.

Додайте розтоплене вершкове масло та перемішайте до утворення однорідного тіста.

 

Приготування начинки:

У мисці змішайте свіжу чорницю, цукор та картопляний крохмаль.

 

Приготування вершкової заливки з крем сиром:

У іншій мисці змішайте вершки, цукор, крем сир, яйце та ванільний цукор.

 

Збирання та запікання:

Розкладіть тісто по дну та стінках форми для тарта, утворюючи підйому на краях.

Розподіліть начинку з чорниці по тісту.

Залийте вершковою заливкою з крем сиром.

 

Випікання пирога:

Розігрійте гриль до середньої температури та випікайте під не прямим вогнем

Готуйте тарт у попередньо розігрітому грилі протягом 30-35 хвилин або доки верх стане золотистим.

 

Подача:

Охолоджений тарт подавайте порціями та насолоджуйтесь!