Інгредієнти для тіста з печива:
Печиво (наприклад, сухарики) - 200 г
Вершкове масло - 100 г, розтоплене
Для начинки:
Свіжа чорниця - 400 г
Цукор - 100 г
Картопляний крохмаль - 2 столові ложки
Інгредієнти для вершкової заливки з крем сиром:
Вершки - 200 мл
Цукор - 2 столові ложки
Крем сир - 150 г
Яйце - 1 шт.
Ванільний цукор - 1 чайна ложка
Інгредієнти для змащування:
Яйце - 1 шт. (для змащування поверхні пирога)
Кроки приготування:
Приготування тіста з печива:
Печиво помеліть в блендері до отримання крихкого борошна.
Додайте розтоплене вершкове масло та перемішайте до утворення однорідного тіста.
Приготування начинки:
У мисці змішайте свіжу чорницю, цукор та картопляний крохмаль.
Приготування вершкової заливки з крем сиром:
У іншій мисці змішайте вершки, цукор, крем сир, яйце та ванільний цукор.
Збирання та запікання:
Розкладіть тісто по дну та стінках форми для тарта, утворюючи підйому на краях.
Розподіліть начинку з чорниці по тісту.
Залийте вершковою заливкою з крем сиром.
Випікання пирога:
Розігрійте гриль до середньої температури та випікайте під не прямим вогнем
Готуйте тарт у попередньо розігрітому грилі протягом 30-35 хвилин або доки верх стане золотистим.
Подача:
Охолоджений тарт подавайте порціями та насолоджуйтесь!