Автор рецепта Дмитро Касап

 

Інгредієнти:

Томати - 300г

Моцарелла м'яка або козячий сир - 150 г

Бальзамічний крем - 20г

Рукола-15г

Оливкова олія - 20г

Інгредієнти для соусу песто:

Петрушка - 20г

Базилік - 20г

Горіх волоський (або будь-який інший) - 10г

Оливкова олія - 100 г

Сіль/перець - за смаком


Технологія приготування:

Петрушку, базилік, горіхи та оливкову олію перебийте блендером до однорідної маси, посолити і поперчити.

Томати та моцарелу наріжте великими кільцями. Викласти на тарілку томати і моцареллу, зверху руколу, полити бальзамічним кремом і соусом песто і насолоджуйтесь смаком Італії у себе вдома)