Автор рецепта: Дмитро Касап

 

Інгредієнти для гриль салату:

Телятина філе - 150г

Ромен свіжий - 30г

Шпинат 20г

Соєвий соус - 10г

Ворчестер - 5г

Наршараб соус - 30г

Гранат свіжий – 20г

Кінза свіжа - 2г

Черрі - 50г

Оливкова олія - 40г

Чебрець свіжий - 1г

Часник - 5г

Мікрогрін - 1г

 

Технологія приготування:

Філе телятини зачистити, просушити паперовим рушником і замаринувати з часником, чебрецем, оливковою олією, соусом ворчестер та соєвим соусом. Ромен промити, просушити та довільно нарізати. Гранат очистити на зерна та змішати з кінзою та нарізаним навпіл томатами Черрі. На решітку розігрітого до 250 градусів гриля, викладаємо філе телятини і смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку. Телятину нарізаємо слайсами і змішуємо інгредієнти, що залишились. Смачного!