Автор рецепта: Дмитро Касап
Інгредієнти для гриль салату:
Телятина філе - 150г
Ромен свіжий - 30г
Шпинат 20г
Соєвий соус - 10г
Ворчестер - 5г
Наршараб соус - 30г
Гранат свіжий – 20г
Кінза свіжа - 2г
Черрі - 50г
Оливкова олія - 40г
Чебрець свіжий - 1г
Часник - 5г
Мікрогрін - 1г
Технологія приготування:
Філе телятини зачистити, просушити паперовим рушником і замаринувати з часником, чебрецем, оливковою олією, соусом ворчестер та соєвим соусом. Ромен промити, просушити та довільно нарізати. Гранат очистити на зерна та змішати з кінзою та нарізаним навпіл томатами Черрі. На решітку розігрітого до 250 градусів гриля, викладаємо філе телятини і смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку. Телятину нарізаємо слайсами і змішуємо інгредієнти, що залишились. Смачного!