Автор рецепта: Дмитро Касап
Інгредієнти для приготування:
Тортилья 1шт
Куряче філе 100г
Кукурудза с/м 30г
Соєвий соус 10г
Сіль за смаком
Перець за смаком
Пластівці анчо Чилі 1г
Моцарелла 80г
Оливкова олія 30г
Технологія приготування:
Куряче філе зачистити та нарізати слайсами або кубиком. У розігрітий до 250 градусів гриль вставити сковороду WOK (GBS) та додати оливкову олію. У розігріту сковороду кладемо куряче філе і смажимо 3-5 хвилин, переодично помішуючи. Як тільки придбає золотисту скоринку, додаємо кукурудзу, томимо ще 5 хвилин і заправляємо сіллю, соєвим соусом та пластівцями анчо Чилі , знімаємо з вогню. Гриль не вимикаємо. Тортилью намазуємо гуакамоле, кладемо половину моцарелли, потім куряче філе з кукурудзою і знову моцареллу. Складаємо тортилью навпіл і викладаємо на решітку гриля. Смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку при температурі 200 градусів і знімаємо з вогню. Смачного!
Інгрідієнти для гуакамоле:
Авокадо 0,5 шт
Помідор 100г
Лайм 20г
Оливкова олія 10г
Сіль за смаком
Перець за смаком
Технологія приготування:
Стиглий авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку. Помідор очистити від шкіри та розім'яти вилкою разом з авокадо до однорідності з додаванням соку лайма та спецій.