Автор рецепта: Дмитро Касап

 

Інгредієнти для приготування:

Тортилья 1шт

Куряче філе 100г

Кукурудза с/м 30г

Соєвий соус 10г

Сіль за смаком

Перець за смаком

Пластівці анчо Чилі 1г

Моцарелла 80г

Оливкова олія 30г

 

Технологія приготування:

Куряче філе зачистити та нарізати слайсами або кубиком. У розігрітий до 250 градусів гриль вставити сковороду WOK (GBS) та додати оливкову олію. У розігріту сковороду кладемо куряче філе і смажимо 3-5 хвилин, переодично помішуючи. Як тільки придбає золотисту скоринку, додаємо кукурудзу, томимо ще 5 хвилин і заправляємо сіллю, соєвим соусом та пластівцями анчо Чилі , знімаємо з вогню. Гриль не вимикаємо. Тортилью намазуємо гуакамоле, кладемо половину моцарелли, потім куряче філе з кукурудзою і знову моцареллу. Складаємо тортилью навпіл і викладаємо на решітку гриля. Смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку при температурі 200 градусів і знімаємо з вогню. Смачного!

 

Інгрідієнти для гуакамоле:

Авокадо 0,5 шт

Помідор 100г

Лайм 20г

Оливкова олія 10г

Сіль за смаком

Перець за смаком

 

Технологія приготування:

Стиглий авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку. Помідор очистити від шкіри та розім'яти вилкою разом з авокадо до однорідності з додаванням соку лайма та спецій.