Є щось непереборне в піті з начинкою. Вони ідеально підходять для теплих літніх днів і на диво легко готуються. А ще вони надзвичайно універсальні, адже ви можете наповнити їх безліччю різних смаків!
Ось рецепт піти з начинкою, який вам точно сподобається. Це чудовий спосіб використати кінзу та м'яту, які ростуть у вашому розумному саду Click & Grow.
Інгредієнти
Для заправки
- Великий пучок кінзи
- Майонез
- Зубчики часнику
- Крапля соку лайма
- Сіль та перець за смаком
Для піти з начинкою
Інструкції
- Для заправки змішайте кінзу, майонез та 1-2 зубчики часнику за допомогою ручного блендера, поки суміш не стане гладкою та зеленою. Додайте краплю соку лайма, трохи солі й перцю за смаком. Якщо вам подобається гостріша заправка, додайте дрібно нарізаний перець чилі.
2. Підготуйте овочі для начинки. Наріжте червону цибулю, свіжі помідори та огірок тонкими скибочками.
3 . Розігрійте піту, щоб вона стала теплою та м'якою. Це можна зробити в духовці, на сковороді або навіть у тостері.
4. Зберіть піту: розріжте кожну піту навпіл, щоб утворилися «кишеньки». Наповніть їх фалафелем, свіжими овочами та листям м’яти.
5 . Полийте начинку підготовленою кремовою кінзовою заправкою.
6 . Подайте одразу та насолоджуйтесь!