Є щось непереборне в піті з начинкою. Вони ідеально підходять для теплих літніх днів і на диво легко готуються. А ще вони надзвичайно універсальні, адже ви можете наповнити їх безліччю різних смаків!

Ось рецепт піти з начинкою, який вам точно сподобається. Це чудовий спосіб використати кінзу та м'яту, які ростуть у вашому розумному саду Click & Grow.

 

Інгредієнти
Для заправки

Smart garden and summer food on table.

  • Великий пучок кінзи
  • Майонез
  • Зубчики часнику
  • Крапля соку лайма
  • Сіль та перець за смаком

 

Для піти з начинкою

Pita bread and assorted vegetables on table.

  • Піта
  • Пучок свіжої м’яти
  • Фалафель
  • Червона цибуля
  • Свіжі помідори
  • Свіжий огірок

 

Інструкції

  1. Для заправки змішайте кінзу, майонез та 1-2 зубчики часнику за допомогою ручного блендера, поки суміш не стане гладкою та зеленою. Додайте краплю соку лайма, трохи солі й перцю за смаком. Якщо вам подобається гостріша заправка, додайте дрібно нарізаний перець чилі.

 

Pita pockets preparation collage.

2. Підготуйте овочі для начинки. Наріжте червону цибулю, свіжі помідори та огірок тонкими скибочками.

3 . Розігрійте піту, щоб вона стала теплою та м'якою. Це можна зробити в духовці, на сковороді або навіть у тостері.

4. Зберіть піту: розріжте кожну піту навпіл, щоб утворилися «кишеньки». Наповніть їх фалафелем, свіжими овочами та листям м’яти.

5 . Полийте начинку підготовленою кремовою кінзовою заправкою.

6 . Подайте одразу та насолоджуйтесь!

Pita pockets on a table alongside fresh greens growing in a smart garden.