Інгредієнти (на 4–6 порцій):
-
450 г яловичого фаршу
-
1 склянка подрібненої цибулини
-
2 скл. кукурудзи (розмороженої)
-
2 склянки горошку
-
2 ст. л. кетчупу
-
1 ст. л. вустерширського соусу
-
2 ч. л. подрібненого часнику
-
1 ст. л. кукурудзяного крохмалю + ½ скл. холодної води
-
1 ч. л. гранул яловичого бульйону
-
½ склянки сметани
-
3,5 скл. картопляного пюре (з молоком і маслом)
-
¾ скл. тертого сиру чеддер
Приготування:
-
Обсмажити фарш із цибулею до золотистого кольору, злити жир.
-
Додати кукурудзу, горошок, кетчуп, вустерширський соус, часник. Тушкувати 5 хв.
-
Змішати крохмаль, бульйон і воду, влити в м'ясну суміш, довести до загустіння.
-
Додати сметану, прогріти.
-
Викласти масу у форму, картопляне пюре, посипати сиром.
-
Прогріти під кришкою або в духовці до розплавлення сиру.
Харчова цінність (на порцію):
~472 ккал,
24 г білка,
43 г вуглеводів,
23 г жиру.