Інгредієнти:
-
3 гілочки подрібненого розмарину
-
5 гілочок розмарину
-
Часниковий порошок
-
Цедра лимона (з органічного лимона)
-
Сіль
-
Чорний перець
-
Часник
-
Оливкова олія
Спосіб приготування:
-
Надріжте верхню частину баранячих ребер у вигляді ромбів. Видаліть мембрану з нижнього боку.
-
Приправте ребра сіллю, перцем, подрібненим розмарином, часниковим порошком і натертою лимонною цедрою.
-
Збризніть оливковою олією та добре втирайте приправи в м'ясо. Залиште маринуватися в холодильнику на ніч.
-
Наступного дня розігрійте духовку до 160°C.
-
Викладіть баранячі ребра у жаростійку форму.
-
Розріжте кілька головок часнику навпіл і покладіть їх до ребер. Накрийте фольгою та запікайте протягом 2 годин.
-
Через дві години зніміть фольгу.
-
Викладіть на ребра свіжі гілочки розмарину.
-
Запікайте ребра на грилі приблизно 15 хвилин.
Смачного!