Інгредієнти:

  • 3 гілочки подрібненого розмарину

  • 5 гілочок розмарину

  • Часниковий порошок

  • Цедра лимона (з органічного лимона)

  • Сіль

  • Чорний перець

  • Часник

  • Оливкова олія

 

Lamb Ribs With Rosemary and Lemon collage.

Спосіб приготування:

  1. Надріжте верхню частину баранячих ребер у вигляді ромбів. Видаліть мембрану з нижнього боку.

  2. Приправте ребра сіллю, перцем, подрібненим розмарином, часниковим порошком і натертою лимонною цедрою.

  3. Збризніть оливковою олією та добре втирайте приправи в м'ясо. Залиште маринуватися в холодильнику на ніч.

  4. Наступного дня розігрійте духовку до 160°C.

  5. Викладіть баранячі ребра у жаростійку форму.

  6. Розріжте кілька головок часнику навпіл і покладіть їх до ребер. Накрийте фольгою та запікайте протягом 2 годин.

  7. Через дві години зніміть фольгу.

  8. Викладіть на ребра свіжі гілочки розмарину.

  9. Запікайте ребра на грилі приблизно 15 хвилин.

Смачного!