Автор рецепту: Олексій Троян
Бренд-шеф Weber в Україні.

 

Інгредієнти :

•Віскі Jack Daniel's Honey - 250 мл.

•Ананас свіжий (консервований) - 500 г

•Фреш апельсина - 1 л

•Апельсин - 1 шт

•Цибуля червона (Ялта) - 150 г

•Цукор тростинний коричневий - 150 г •Масло вершкове - 100 г

•Сіль/перець

Технологія приготування:

Карамелізуєте дрібно рубану цибулю за допомогою тросникового цукру та вершкового масла.

Після залишили його у спокої. Паралельно з цим потрібно випарувати спирт (у вибраному вами алкоголі) в окремому посуді (сотейник).

 

У випареній віскі додаєте очищений апельсин (порізаний), філе ананаса, карамелізовану цибулю та фреш апельсина.

 

Варити на повільному вогні 40 хв + - до потрібної консистенції.

 

Після чого потрібно перебити блендером та перетерти через сито.

 

Якщо консистенція не досить густа, потрібно повернути соус на маленький вогонь та проварити до результату.

За допомогою солі та свіжо-молотого перцю доводимо соус на смак .

Термін зберігання 10 діб в холодильнику.

Цей BBQ соус можливо використовувати для глазурування або доповнити страву !