Приготуйте цю смачну страву чавунному казані на розпеченому вугіллі та дозвольте смакам вибухнути!
З нашим високоякісним чавунним казаном ви створите гуляш, який потішить ваші смакові рецептори.
рецепт гуляшу в чавунному казані:
Інгредієнти (на 4-6 осіб):
- 800 г яловичини для гуляшу, нарізаної кубиками
- 2 цибулини, подрібнені
- 3 зубчики часнику, дрібно нарізані
- 2 перці, нарізані смужками
- 2 морквини, нарізані кружечками
- 500 мл яловичого бульйону
- 400 г подрібнених помідорів (з консерви)
- 2 ст. л. томатної пасти
- 2 ст. л. солодкої паприки
- 1 ч. л. кмину
- 2 лаврових листки
- Сіль і перець за смаком
- 2 ст. л. олії для обсмажування
Як приготувати:
- Розпаліть вугілля та дайте йому прогоріти до розжареного стану.
- Поставте казан на вугілля, налийте олію. Обсмажте яловичину порціями до золотистого кольору. Перекладіть м'ясо в окрему миску.
- У казан додайте цибулю, часник, перець і моркву. Обсмажте до легкого золотистого кольору.
- Додайте томатну пасту, паприку та кмин. Добре перемішайте і злегка обсмажте.
- Поверніть яловичину в казан. Залийте бульйон та додай подрібнені помідори. Перемішайте і доведіть до кипіння.
- Накрийте казан кришкою і тушкуйте гуляш на вугіллі 2-3 години, доки м’ясо не стане м’яким, а соус густим. Періодично помішуйте і при потребі додавайте рідину.
- Приправте гуляш сіллю та перцем.
Подайте гуляш із хрустким хлібом та насолоджуйтесь насиченими ароматами!
Смачного!