Приготуйте цю смачну страву  чавунному казані на розпеченому вугіллі та дозвольте смакам вибухнути! 

З нашим високоякісним чавунним казаном ви створите гуляш, який потішить ваші смакові рецептори.

рецепт гуляшу в чавунному казані:


Інгредієнти (на 4-6 осіб):

  • 800 г яловичини для гуляшу, нарізаної кубиками
  • 2 цибулини, подрібнені
  • 3 зубчики часнику, дрібно нарізані
  • 2 перці, нарізані смужками
  • 2 морквини, нарізані кружечками
  • 500 мл яловичого бульйону
  • 400 г подрібнених помідорів (з консерви)
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 2 ст. л. солодкої паприки
  • 1 ч. л. кмину
  • 2 лаврових листки
  • Сіль і перець за смаком
  • 2 ст. л. олії для обсмажування

Як приготувати:

  1.  Розпаліть вугілля та дайте йому прогоріти до розжареного стану.
  2.  Поставте казан на вугілля, налийте олію. Обсмажте яловичину порціями до золотистого кольору. Перекладіть м'ясо в окрему миску.
  3.  У казан додайте цибулю, часник, перець і моркву. Обсмажте до легкого золотистого кольору.
  4.  Додайте томатну пасту, паприку та кмин. Добре перемішайте і злегка обсмажте.
  5.  Поверніть яловичину в казан. Залийте бульйон та додай подрібнені помідори. Перемішайте і доведіть до кипіння.
  6.  Накрийте казан кришкою і тушкуйте гуляш на вугіллі 2-3 години, доки м’ясо не стане м’яким, а соус густим. Періодично помішуйте і при потребі додавайте рідину.
  7.  Приправте гуляш сіллю та перцем.

Подайте гуляш із хрустким хлібом та насолоджуйтесь насиченими ароматами!

Смачного!