Інгредієнти (на 1 порцію):
• Тортилья або лаваш — 1 шт
• Пармезан — 20 г
• Маасдам — 20 г
• Моцарела — 20 г
• Гарганзола — 15 г
• Скибки груші — 3–4 шт
• Варена або грильована кукурудза — 2 ст. л.
• Дроблений арахіс — 1 ст. л.

Приготування:

  1. Натерти всі сири.

  2. Рівномірно викласти сири на тортилью разом із грушею, кукурудзою та арахісом.

Возможно, это изображение еда

3. Скласти навпіл або накрити іншою тортильєю.

Возможно, это изображение гирос и буррито

4. Обсмажити на грилі або сковороді по 2–3 хв з кожного боку до золотистої скоринки й тягучого сиру.

Нет описания фото.

Якщо готуєте тортилью самостійно: змішайте борошно, воду і сіль, заміси тісто, розкачайте і смажте по 1 хв з кожного боку.

 

Возможно, это изображение текст