Інгредієнти:
- 225 г крем-сиру, розм’якшеного
- 55 г тертого витриманого чедеру
- 2 склянки подрібненої кінзи + трохи для подачі
- 1 ст. л. + 1 ч. л. приправи з чилі та лаймом (наприклад, Tajin)
- 8–20 середніх халапеньйо
- 1 склянка подрібнених тортилья-чипсів
Приготування:
Ця класична закуска ідеально підходить для перегляду гри: вона вершкова, сирна, гостра і хрустка, до того ж її можна підготувати заздалегідь.
- Підготуйте гриль для непрямого середнього нагріву. Попередньо розігрійте його протягом 15 хвилин, потім очистіть решітки.
- Для начинки змішайте крем-сир, чедер, кінзу і 1 ст. л. приправи в середній мисці, добре перемішайте.
- Розріжте халапеньйо навпіл уздовж і вишкребіть насіння та перегородки. Це зробить їх менш гострими та створить місце для начинки.
- Начиніть кожну половинку халапеньйо приблизно 1 ст. л. сирної суміші.
- Змішайте подрібнені тортилья-чипси з рештою приправи, потім посипте начинені халапеньйо.
Порада
Найпростіший спосіб приготувати начинку для тортильї для попперсів — спочатку подрібнити чіпси в пакеті на блискавці, а потім додати в пакет приправи для перемішування.
6. Запікайте до золотистої скоринки й м’якості перцю, 20–22 хвилини.
7. Дайте закусці відпочити 5 хвилин, потім посипте кінзою перед подачею.
Смачного!