Інгредієнти:

  • 225 г  крем-сиру, розм’якшеного
  • 55 г тертого витриманого чедеру
  • 2 склянки подрібненої кінзи + трохи для подачі
  • 1 ст. л. + 1 ч. л. приправи з чилі та лаймом (наприклад, Tajin)
  • 8–20 середніх халапеньйо
  • 1 склянка подрібнених тортилья-чипсів

 

Приготування:

Ця класична закуска ідеально підходить для перегляду гри: вона вершкова, сирна, гостра і хрустка, до того ж її можна підготувати заздалегідь.

 

  1. Підготуйте гриль для непрямого середнього нагріву. Попередньо розігрійте його протягом 15 хвилин, потім очистіть решітки.
  2. Для начинки змішайте крем-сир, чедер, кінзу і 1 ст. л. приправи в середній мисці, добре перемішайте.
  3. Розріжте халапеньйо навпіл уздовж і вишкребіть насіння та перегородки. Це зробить їх менш гострими та створить місце для начинки.
  4. Начиніть кожну половинку халапеньйо приблизно 1 ст. л. сирної суміші.
  5. Змішайте подрібнені тортилья-чипси з рештою приправи, потім посипте начинені халапеньйо.

Порада

Найпростіший спосіб приготувати начинку для тортильї для попперсів — спочатку подрібнити чіпси в пакеті на блискавці, а потім додати в пакет приправи для перемішування.

6. Запікайте до золотистої скоринки й м’якості перцю, 20–22 хвилини.

7. Дайте закусці відпочити 5 хвилин, потім посипте кінзою перед подачею.

Смачного!