Кількість порцій: 2-4

 Підготовчий час 15 хв

 Загальний час 25 хв

Часникові, пікантні та трав'янисті – ці креветки є улюбленими для вечері в будні або для закуски на наступній вечірці. Відмовтеся від виделок і ножів, занурюйтесь пальцями та їжте з хрустким хлібом на заквасці, щоб ввібрати весь смак.

Інгредієнти

  • 20 великих сирих креветок, панцирів і голів на
  • 2 столові ложки Aglio Olio 
  • 2 ч.л. морської солі крупного помелу
  • 1 столова ложка лимонної цедри
  • 4 столові ложки оливкової олії

 

Технологія приготування

  1. Змішайте оливкову олію,суміш спецій Aglio Olio, сіль і цедру лимона у великій мисці. Дайте відпочити 5 хвилин.
  2. Додайте креветки в миску і рівномірно змастіть оливковою олією та Aglio Olio поставте в холодильник і відпочиньте 10 хвилин.
  3. Міцну чавунну сковорідку розігрійте на відкритому вогні (на плиті або на грилі).
  4. Коли сковорода нагріється, покладіть креветки і обсмажте на грилі 2-3 хвилини збоку, поки креветки не стануть яскраво-рожевими і не почнуть карамелізуватися.
  5. Подавайте негайно з часточками лимона та хрустким хлібом на заквасці. З цим рецептом можна облизувати пальчики – дивитися не будемо.
 
 

Легкі креветки Aglio Olio — це найпростіший і найсмачніший рецепт пасти, який ви можете приготувати. Ідеальний рецепт вечері для вечірніх страв. Додайте трохи спагетті до креветок на грилі, подрібніть трохи сиру пармезан, і все готово!