Доповніть скромне куряче крило класичною спецією Мексики. Часникові, перчені, солоні та хрусткі курячі крильця стануть центром уваги вашої наступної вечірки.
Кількість порцій: 2-4
Підготовчий час 5 хв
Загальний час 40 хв
Інгредієнти
- 16 цілих курячих крил (барабан, вінгет і кінчик крила додаються), приблизно 2 кг
- 4 столові ложки приправи адобо
- 225 мл меду
- Насіння кунжуту
- Четвертинки лайма на грилі
Інструкція приготування
- Поставте чавунну сковорідку на гриль і нагрійте до середньої температури, близько 180°C
- Покладіть курячі крильця в форму для духовки. Приправте приправою адобо та медом. Перемішайте до рівномірного покриття.
- Смажте крильця на грилі приблизно по 6-8 хвилин з кожного боку, уважно стежачи за тим, щоб крила не підгоріли.
- Перемістіть на непрямий вогонь на гриль і продовжуйте готувати по 8 хвилин з кожного боку або до повної готовності крил.
- Збризніть крильця щедрими вичавками лаймів на грилі та кунжуту та насолоджуйтесь. Заохочується облизування пальців.
- У вас немає гриля? Запікайте його в духовці при температурі 180°C протягом 25 хвилин.
Курка Адобо - це традиційна страва та суміш спецій; Очевидно, що в кожній сім'ї є свій різновид. Наша приправа Adobo — це універсальна суміш латиноамериканських і мексиканських приправ, з меншим вмістом натрію та без глутамату натрію.