Доповніть скромне куряче крило класичною спецією Мексики. Часникові, перчені, солоні та хрусткі курячі крильця стануть центром уваги вашої наступної вечірки. 

 

Кількість порцій: 2-4 

Підготовчий час 5 хв

Загальний час 40 хв

 

Інгредієнти

  • 16 цілих курячих крил (барабан, вінгет і кінчик крила додаються), приблизно 2 кг
  • 4 столові ложки приправи адобо
  • 225 мл меду
  • Насіння кунжуту
  • Четвертинки лайма на грилі

Інструкція приготування

  1. Поставте чавунну сковорідку на гриль і нагрійте до середньої температури, близько 180°C
  2. Покладіть курячі крильця в форму для духовки. Приправте приправою адобо та медом. Перемішайте до рівномірного покриття.
  3. Смажте крильця на грилі приблизно по 6-8 хвилин з кожного боку, уважно стежачи за тим, щоб крила не підгоріли.
  4. Перемістіть на непрямий вогонь на гриль і продовжуйте готувати по 8 хвилин з кожного боку або до повної готовності крил.
  5. Збризніть крильця щедрими вичавками лаймів на грилі та кунжуту та насолоджуйтесь. Заохочується облизування пальців.
  6. У вас немає гриля? Запікайте його в духовці при температурі 180°C протягом 25 хвилин.

 

Курка Адобо - це традиційна страва та суміш спецій; Очевидно, що в кожній сім'ї є свій різновид. Наша приправа Adobo — це універсальна суміш латиноамериканських і мексиканських приправ, з меншим вмістом натрію та без глутамату натрію.