Пальне: Газовий гриль
Порцій: 8–10
Час підготовки: 20 хв
Час приготування: 50 хв – 1 година

 

Інгредієнти

Для м’ясного рулету:

  • 570 г яловичого фаршу (з вмістом жиру близько 20%)

  • 570 г свинячого фаршу

  • 2 склянки панірувальних сухарів (можна використовувати пшеничні або з батона)

  • 1 склянка дрібно нарізаної жовтої цибулі

  • 1 велике яйце, збите

  • 1 ч. л. соусу Ворчестер

  • 1 ч. л. сушеного часникового порошку

  • 1 ч. л. сушеного естрагону

  • 1 ч. л. крупної солі

  • 1 ч. л. свіжомеленого чорного перцю

Для соусу:

  • ½ склянки готового барбекю-соусу (на ваш смак)

  • ¼ склянки кетчупу

Додатково (за бажанням):

  • Скибки сиру проволоне

  • Скибки житнього або білого хліба на заквасці (sourdough)

 

Обладнання:


Спосіб приготування:

  1. Підготування суміші:
    У великій мисці змішайте всі інгредієнти для м’ясного рулету. Руками або ложкою сформуйте з суміші продовгуватий рулет.

  2. Попередній розігрів:
    Розігрійте гриль до середнього (приблизно 180–200 °C). Готувати краще непрямим методом (тобто не прямо над вогнем).

  3. Готування:
    Помістіть рулет на решітку гриля (не над полум’ям) і закрийте кришку. Готуйте 50–60 хвилин, або до досягнення внутрішньої температури 70–72 °C.

  4. Нанесення соусу:
    За 10–15 хвилин до завершення готування змастіть рулет сумішшю барбекю-соусу та кетчупу.

  5. Опціонально:
    За декілька хвилин до готовності покладіть на рулет скибки сиру, щоб він розплавився. Також можна підсмажити хліб.

  6. Подача:
    Наріжте рулет скибками і подавайте як основну страву або у вигляді бутербродів із хлібом.