М'ята росте настільки вільно, що одного разу дізнавшись про хитрість, вам більше ніколи не доведеться купувати м'ятний соус. Бланшування м'яти окропом допомагає розчинити цукор і зберегти колір листя м'яти. Він зберігатиметься в холодильнику до 3 днів.
Інгредієнти
- пучок м'яти
- щіпка солі
- 4 столові ложки окропу
- 4 столові ложки білого винного оцту
- 1 столова ложка цукрової пудри
Інструкція приготування
-
Очистіть від листочків м'яти, посипте сіллю і дрібно наріжте.
-
Покладіть у глечик, додайте цукор і залийте кип'ятком, перемішайте і залиште остигати.
-
Додайте оцет і спробуйте на смак.
-
Додайте більше води або оцту та відрегулюйте приправи на свій смак.