М'ята росте настільки вільно, що одного разу дізнавшись про хитрість, вам більше ніколи не доведеться купувати м'ятний соус. Бланшування м'яти окропом допомагає розчинити цукор і зберегти колір листя м'яти. Він зберігатиметься в холодильнику до 3 днів.

Інгредієнти

  • пучок м'яти
  • щіпка солі
  • 4 столові ложки окропу
  • 4 столові ложки білого винного оцту
  • 1 столова ложка цукрової пудри

 

Інструкція приготування

  1. Очистіть від листочків м'яти, посипте сіллю і дрібно наріжте.

  2. Покладіть у глечик, додайте цукор і залийте кип'ятком, перемішайте і залиште остигати.

  3. Додайте оцет і спробуйте на смак.

  4. Додайте більше води або оцту та відрегулюйте приправи на свій смак.