Час приготування: 30 хв
Час приготування: 45 хв
Загальний час: 1 година 15 хв
Кількість порцій: 6

Інгредієнти:

  • 4 стиглих помідори (або помідори чері)

  • 2 ст. л. діжонської гірчиці

  • 1 упаковка листкового тіста

  • 2 ч. л. свіжого чебрецю (або 1 ч. л. сушеного)

  • 1 ст. л. вершкового масла

  • морська сіль — за смаком

  • 1/4 склянки бальзамічного отту

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200°C.

  2. Наріжте помідори скибочками товщиною приблизно 0,6 см. Щедро посоліть їх і залиште на 10 хвилин, щоб вийшла зайва волога.

  3. Промокніть помідори паперовим рушником, щоб прибрати сіль та вологу.

  4. Змастіть форму для випікання вершковим маслом і викладіть туди листкове тісто.

  5. Намажте тісто діжонською гірчицею, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні.

  6. Посипте 1 ч. л. чебрецю , викладіть помідори , а посів — ще 1 ч. л. чебрецю.

  7. Збризніть бальзамичним отцом і прикрасьте кількома гілочками чебрецю.

  8. Випікайте 45 хвилин , поки тісто не стане золотисто-коричневим. Слідкуйте, щоб краю не підгорили.

Порада: можна додати козячий сир або фету для додаткової насиченості смаку.