Смажена яловичина — одна з найбільш вражаючих центральних страв для вечері, яка вимагає мінімум зусиль і досвіду. За цим рецептом готується на повільному вогні м'яка печеня з ароматом нашого оцтового барбекю, яке ідеально підходить для вечері.
Порцій 6-8
Час підготовки 10 хв
Загальний час 2 години 30 хв
Інгредієнти
- 1,5 кг рибай або ростбіф цілком
- 3 столові ложки спеції ЕPIC SPICE "Барбекю з оцтом"
Технологія приготування
-
- Дістаньте м'ясо з холодильника. Втирайте суміш спецій для барбекю в м’ясо та дайте відпочити 60 хвилин перед приготуванням, щоб досягти кімнатної температури.
- Розігрійте духовку до 165 градусів Цельсія.
- Покладіть печеню на решітку на деко. Випікайте приблизно 30 хвилин на кожні 500 г м’яса для рівномірного середнього приготування.
- Відповідно відрегулюйте бажаний рівень готовності. Ви повинні використовувати термометр для м’яса, щоб визначити, коли смаження готове.
- Дайте печені відпочити принаймні 15 хвилин, помістіть її в алюмінієву фольгу, щоб зберегти тепло, перш ніж нарізати для подачі.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: час приготування залежить від розміру печені.