Смажена яловичина — одна з найбільш вражаючих центральних страв для вечері, яка вимагає мінімум зусиль і досвіду. За цим рецептом готується на повільному вогні м'яка печеня з ароматом нашого оцтового барбекю, яке ідеально підходить для вечері.

 

Порцій 6-8

Час підготовки 10 хв

Загальний час 2 години 30 хв

 

Інгредієнти

 

Технологія приготування

    1. Дістаньте м'ясо з холодильника. Втирайте суміш спецій для барбекю в м’ясо та дайте відпочити 60 хвилин перед приготуванням, щоб досягти кімнатної температури.
    2. Розігрійте духовку до 165 градусів Цельсія.
    1. Покладіть печеню на решітку на деко. Випікайте приблизно 30 хвилин на кожні 500 г м’яса для рівномірного середнього приготування.
    2. Відповідно відрегулюйте бажаний рівень готовності. Ви повинні використовувати термометр для м’яса, щоб визначити, коли смаження готове.
    3. Дайте печені відпочити принаймні 15 хвилин, помістіть її в алюмінієву фольгу, щоб зберегти тепло, перш ніж нарізати для подачі.

     

     

    ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: час приготування залежить від розміру печені.