Час приготування
-
Підготовка: 5 хв
-
Запікання: 10 хв
-
Загалом: 15 хв
Кількість порцій
-
4 порції
Інгредієнти
(на 4 порції)
-
6 склянок кале(близько 340 г)
-
2 ст. ложки оливкової олії першого віджиму
-
¼ ч. ложки солі
-
¼ ч. ложки меленого чорного перцю
Приготування
-
Розігрійте духовку до 240°C.
-
У великій мисці змішайте кале з оливковою олією, сіллю та перцем.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/roasted-kalettes-step-02-022-2867f61786cd4afc85ff6f1f8c748fbb.jpg)
3.Розкладіть рівним шаром на деку з бортиками.
:max_bytes(150000):strip_icc():format(webp)/roasted-kalettes-step-04-025-aaeff2cced66408dbd55643adba532e2.jpg)
4. Запікайте у нижній третині духовки до підрум’янення — приблизно 10 хвилин.
5. Подавайте гарячими як гарнір або самостійну страву.
Поради
-
Для ще більшого аромату можна додати дрібку часникового порошку або свіжий лимонний сік після запікання.
-
Якщо хочете хрусткішу текстуру — не перевантажуйте деко (дайте овочам простір).