Як приготувати смажений кейл

Готові використати щойно зібраний кейл із Click & Grow? Ми рекомендуємо цей рецепт.  Це швидкий, веселий і простий спосіб приготувати хрусткий кейл із легким димним ароматом. Смажений кейл найкраще смакує як закуска до пива або як доповнення до бургерів, салатів, смаженого м'яса та овочів.

Інгредієнти:

  • Пучок свіжого листя кейлу
  • Краплина оливкової олії
  • Щіпка солі

 

Приготування:

grilled kale

  1. Додайте краплину оливкової олії до листя кейлу й акуратно перемішайте, щоб кожен лист був покритий.
  2. Викладіть листя на гриль. Кейл стає хрустким дуже швидко, це займає близько хвилини залежно від температури.

grilled kale

3. Зніміть листя з гриля, як тільки вони почнуть коричневіти по краях. Порада: уникайте прямого нагріву, інакше кейл згорить і стане чорним!

4. Додайте трохи солі та насолоджуйтеся!

Веселого приготування! 

 

click & grow smart indoor garden