Як приготувати смажений кейл
Готові використати щойно зібраний кейл із Click & Grow? Ми рекомендуємо цей рецепт. Це швидкий, веселий і простий спосіб приготувати хрусткий кейл із легким димним ароматом. Смажений кейл найкраще смакує як закуска до пива або як доповнення до бургерів, салатів, смаженого м'яса та овочів.
Інгредієнти:
- Пучок свіжого листя кейлу
- Краплина оливкової олії
- Щіпка солі
Приготування:
- Додайте краплину оливкової олії до листя кейлу й акуратно перемішайте, щоб кожен лист був покритий.
- Викладіть листя на гриль. Кейл стає хрустким дуже швидко, це займає близько хвилини залежно від температури.
3. Зніміть листя з гриля, як тільки вони почнуть коричневіти по краях. Порада: уникайте прямого нагріву, інакше кейл згорить і стане чорним!
4. Додайте трохи солі та насолоджуйтеся!
Веселого приготування!