Тип приготування: гриль / гріддл
Порції: 4
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 35–40 хв.

Інгредієнти

  • 700 г  червоної картоплі, нарізаної кубиками 1,2 см

  • 1 ст. л. рослинної олії

  • 1 ч. л. кошерної солі

Хеш:

  • 4 скибочки бекону (товстого нарізання), порізані смужками по 1,2 см.

  • 1 маленька жовта цибуля, дрібно нарізана

  • 225 г печериць (бебі портобелло), тонко нарізаних

  • ½ ч. л. кошерної солі

  • 2 зубчики свіжого часника, натертого або подрібленого

  • 4 яйця

  • подрібнена петрушка або зелена цибуля для подачі

 

Покрокове приготування

  1. Розігрійте гриль-гріддл на середньому високому вогні протягом 10 хв .

  2. У місті змішайте картоплю з олією та сіллю.

  3. Викладіть бекон злива на гріддл. Змажте, помішуючи, 3–5 хв , доки він починає ставати хрустким.

  4. Зменшіть вогонь справу до мінімуму й перемістіть туди бекон.

  5. На ліву частину гріддла (в беконному жирі) викладіть картоплю. Відкрийте купол для запікання. Підніміть один край купола та влийте приблизно ¼ склянки води , щоб створити пару. Готуйте, змішуючи один раз, доки картопля не стане м'якою та підрум'яненою ( 10–12 хв ).

  6. Тим часом, коли бекон добре підсмажитися, заберіть його з гриля. Додайте на цю ж сторону цибулю, гриби та сіль. Змажте 4–6 хв , доки цибуля не стане прозорою, а гриби м'якими.

  7. З'єднайте картоплю, овочі та бекон. Перемістіть на праву сторону гріддла.

  8. Розбийте яйця у миску, потім вилийте їх на гріддл. Готуйте до бажаної готовності ( 3–4 хв для "over-easy" ).

  9. Подайте яйця разом із хешем. Посипте свіжою петрушкою або зеленою цибулею.