Тип приготування: гриль / гріддл
Порції: 4
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 35–40 хв.
Інгредієнти
-
700 г червоної картоплі, нарізаної кубиками 1,2 см
-
1 ст. л. рослинної олії
-
1 ч. л. кошерної солі
Хеш:
-
4 скибочки бекону (товстого нарізання), порізані смужками по 1,2 см.
-
1 маленька жовта цибуля, дрібно нарізана
-
225 г печериць (бебі портобелло), тонко нарізаних
-
½ ч. л. кошерної солі
-
2 зубчики свіжого часника, натертого або подрібленого
-
4 яйця
-
подрібнена петрушка або зелена цибуля для подачі
Покрокове приготування
-
Розігрійте гриль-гріддл на середньому високому вогні протягом 10 хв .
-
У місті змішайте картоплю з олією та сіллю.
-
Викладіть бекон злива на гріддл. Змажте, помішуючи, 3–5 хв , доки він починає ставати хрустким.
-
Зменшіть вогонь справу до мінімуму й перемістіть туди бекон.
-
На ліву частину гріддла (в беконному жирі) викладіть картоплю. Відкрийте купол для запікання. Підніміть один край купола та влийте приблизно ¼ склянки води , щоб створити пару. Готуйте, змішуючи один раз, доки картопля не стане м'якою та підрум'яненою ( 10–12 хв ).
-
Тим часом, коли бекон добре підсмажитися, заберіть його з гриля. Додайте на цю ж сторону цибулю, гриби та сіль. Змажте 4–6 хв , доки цибуля не стане прозорою, а гриби м'якими.
-
З'єднайте картоплю, овочі та бекон. Перемістіть на праву сторону гріддла.
-
Розбийте яйця у миску, потім вилийте їх на гріддл. Готуйте до бажаної готовності ( 3–4 хв для "over-easy" ).
-
Подайте яйця разом із хешем. Посипте свіжою петрушкою або зеленою цибулею.