Час приготування: 15 хв
Порції: 1

Інгредієнти:

  • ½ склянки суцвіть цвітної капусти

  • 1 ст. л. води

  • 1 ст. л. оливкової олії (extra virgin)

  • ½ склянки консервованої чорної квасолі (проміти)

  • ¼ склянки консервованої кукурудзи (проміти)

  • ¼ склянки подрібненої цибулини

  • спеції: по ¼ ч. л. цибульного порошку, часникового порошку, приправи Cajun, паприки та меленого кмину

  • 1 велика цільнозернова тортилья

Топінги:

  • 1 ст. л. соус для тако

  • 1 ст. л. меленого вмісту льону

  • 1 ст. л. харчових дріжджів

  • ½ помідора, нарізаного кубиками

  • 1 склянка нарізаної зелені (шпинат, салат, капуста тощо)


Приготування:

  1. Приготуйте цвітну капусту.
    Викладіть у миску, додайте воду й готуйте в мікрохвильовій печі ~2 хв до м'якості.

  2. Приготуйте спосіб.
    У каструлі або сковороді розігрійте олію, обсмажте квасолю, кукурудзу й цибулю ~3 хв. Додайте спеції, перемішайте.

  3. Змішайте.
    Додайте в спосіб соусу так, настоянку льону, харчові насадки та помідор.

  4. Зберіть буріто.
    На тортилью викладіть начинку, додайте цвітну капусту та зелень. Загорніть.


Поради:

  • Можна замінити чорну квасолю на нут.

  • Використовуйте заморожену цвітну чи кукурудзу, дотримуючись інструкції на упаковці.

  • Замість салату підійдуть будь-які темні листові овочі: кейл , пак-чой тощо.