Час приготування: 15 хв
Порції: 1
Інгредієнти:
-
½ склянки суцвіть цвітної капусти
-
1 ст. л. води
-
1 ст. л. оливкової олії (extra virgin)
-
½ склянки консервованої чорної квасолі (проміти)
-
¼ склянки консервованої кукурудзи (проміти)
-
¼ склянки подрібненої цибулини
-
спеції: по ¼ ч. л. цибульного порошку, часникового порошку, приправи Cajun, паприки та меленого кмину
-
1 велика цільнозернова тортилья
Топінги:
-
1 ст. л. соус для тако
-
1 ст. л. меленого вмісту льону
-
1 ст. л. харчових дріжджів
-
½ помідора, нарізаного кубиками
-
1 склянка нарізаної зелені (шпинат, салат, капуста тощо)
Приготування:
-
Приготуйте цвітну капусту.
Викладіть у миску, додайте воду й готуйте в мікрохвильовій печі ~2 хв до м'якості. -
Приготуйте спосіб.
У каструлі або сковороді розігрійте олію, обсмажте квасолю, кукурудзу й цибулю ~3 хв. Додайте спеції, перемішайте. -
Змішайте.
Додайте в спосіб соусу так, настоянку льону, харчові насадки та помідор. -
Зберіть буріто.
На тортилью викладіть начинку, додайте цвітну капусту та зелень. Загорніть.